Boğa Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği

bogaburcu.gen.tr 'den buldum bu aşağıdaki yazıyı.
Hayatımı tam anlamı ile özetlemişler.Koyu ile yazılanlar metinden alıntı.
Tırnak işaretinden sona yazılanlar naçizane benim yorumlarım:)

  "İkizler erkeği, etrafındakilerin özellikle de kadınların gözlerini cazibesiyle öyle bir kamaştırır ki Boğa kadını olarak, ona çok zor karşı durabilirsiniz." 
 Ne yaparsa yapsın o garip sıcaklığını hissettiriyor bana ve elimde olmadan her şeyi kabul etmiş buluyorum kendimi...

  "Kaygısızlığı ve ilgisizliği, sizin gibi gerçekçi bir insanı çok sinirlendirebilir. Örneğin siz başladığınız bir şeyi sona erdirmek isterken, o eline geçen imkânları hiçbir zaman değerlendirmez. Çünkü her şeyden sıkılır." 
 Umarsızlığı ve rahatlığı insanı sinir harbine sokacak seviyededir. 'Ammaaann ne olacak ya'cümlesini gün içinde defalarca duyabilirsiniz. Başladığı bir işi bitirip bitirmediği konusunda şüphedeyim aslında. Sadece başlamaya karar vermesi bir ömür gibi sürüyor...

  "Genellikle İkizlerin yanında neyle karşı karşıya olduğunuzu kestirmek çok zordur."
Alışveriş merkezinden çıkıp kendini mangal başında ateşi yellerken bulabilirsin. oturduğu yerden kalkmaya karar verirse yeniden oturması zaman alır koşturup durur.

  "Bir yandan onunla yaşamak şüphesiz çok heyecanlı olabilir, ama eğer uzun süreli bir beraberlik istiyorsanız, çok fedâkarlık yapmanız gerekir. Bunun için İkizler erkeğiyle birlikte olmak isteyip istemediğinizi önceden iyice tartın."
Evet heyecanlı oluyor!Geldi mi gelecek mi? uyudu mu uyandı mı? bu adam nerde yaaa gibi cümleler ile hayatımı gereksiz bir heyecan içine soktuğu doğrusu. Fedakarlık artık benim göbek adım haline geldi. Ama karşılığını maalesef aldığımı sanmıyorum. Ona göre kendisi de fedakar ve elinden geleni yapıyor. Sadece kendisinin limitlerine göre hareket ediyor ve genel geçer kuralları hiçe sayıyor. Başka birisinin ilişkide üstlenmesi gereken sorumlulukları otomatik olarak aldığını bir türlü idrak edemiyor. Kendisi standart kalıpların içinde bir ilişki yaşamak asla istemiyor. Onun tam anlamı ile 'yanar döner'hali karşısındakinin karar vermesini çok zorlaştırıyor. Bırakıp gitsen bir dert, kalsan başka dert misali; bir umut her şey yoluna girecek diye bekliyorsun. Limitlerini zorlamaka hayatla sınav yaşamak istiyorsan İkizler burcu erkeği tam da sana göre!!!

  "İlginçtir, "İkizler" sembolü bile, onun tek bir insanla yapamayacağını gösterir." 
Bu konu kişiden kişiye değişiklik gösterir diye tahmin ediyorum. Bana denk geleni biraz uyuşuk olduğundan beni elinde tuttuğuna şükreder durumda. Ama sağda solda diğer hatun kızlar ile flörtleştiğinden pek de şüphem yok. Hangimiz yapmıyoruz ki?

  "Duygularınızı sakin bir şekilde tartın. O, bir eşe kesin bir şekilde bağlanamaz ve gerçekte asla olgunlaşmaz."
Bir eşe bağlanmaktan ziyade, hayatın akışında kendisine verilen role ayak uydurmak istemiyor bence. Özgürlüğüne ve rahatına o kadar düşkün ki, kendinden başka kimseyi fazla düşünmez. Olgunlaşmak konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim bu adamlar yıllar geçse de kedi gibi mır mır diye ortada dolanacaklardır. Evlenecekseniz faturaların zamanında ödenmesi, çocuğu okula bırakması ya da okuldan alması vb. görevleri kesinlikle ona vermeyin. Fatura ödenmediği için elektrik kesilir , çocuk okulun kapısında bir saat bekleyebilir ...
  "Ayrıca sadakatten pek anlamaz, bunun çevresindekiler için de paraya bağlı olduğunu düşünür." 
Sadakat konusunda biz bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Ailesi, arkadaşları , dostlarına karşı da aynı şekilde sadakati var. Ama yapmadığı ya da yapmak istemediği şeylere parayı bahane gösterdiği bir gerçektir...
 Sabır taşı halinde gezer gibiyim ben üç yılın sonunda, bakalım çatlar mıyım? çatlamaz mıyım?

Yorumlar